Når der kører omkring 160 lastbiler igennem vores vejebod hver dag, stiller det store krav til hurtig og fejlfri registrering. Derfor har vi sat turbo på digitaliseringen, så processen kører hurtigt og effektivt. Og samtidig skal data kunne tilgås og håndteres til løbende rapporteringer og styring – og gerne på tværs af vores pladser i Jylland og på Sjælland. Så jo. Det er en rigtig god ting, at opgaven nu løftes digitalt med hjælp fra Scanvaegt Systems.

ScanX.net er løsningen, vi har været rigtig glade for at arbejde med. Både indvejning og rapportering om vægt af de forskellige fraktioner til Miljøstyrelsen sker hurtigt og let. Vi kan kontrollere lastbilens læs med fotodokumentation, og vi har en dataopsætning, så der kan registreres til samme kunde, når der kommer flere forskellige lastbiler ind.

Et absolut plus er også, at vi kan hjælpe chaufføren på skærmen ved at klikke for ham, hvis noget er svært at forstå eller uklart ude på vægten. Det giver en høj datasikkerhed, og sætter os i stand til at styre leveringer og modtagelse meget mere effektivt.

Digitalisering er fremtiden, så vi er glade for samarbejdet og de løsninger der samlet hjælper på mere genbrug og mere cirkulært byggeri.