Persondatapolitik

1. Introduktion

Dansk Miljøforbedring A/S (herefter DAMIFO) ejer og driver internetdomænerne www.damifo.dk og www.bioflis.dk, og den nærværende privatlivspolitik er således gældende for begge disse domæner.

2. Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved al m. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.3. 

3. Hvordan indsamler DAMIFO personoplysninger?

DAMIFO indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Når du køber eller anmoder om en af vores serviceydelser.
  • Gennem erhvervskunder. For eksempel i en salgssituation, hvor der anmodes om tilbud på en af vores serviceydelser og/eller anmodes om en samarbejdsaftale.
  • Besøgsregistrering i forbindelse med brug af vores digitale ydelser.

Se afsnittet omkring cookies.

4. Hvilke informationer indsamler vi?

DAMIFO indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse
  • Demografiske oplysninger
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platfmme
  • Browserinformationer

Når du, ved tilmelding af nyhedsbrev eller bestilling af vores ydelser, afgiver dine personoplysninger til DAMIFO, giver du samtidig dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af os.

5. Hvad er formålet med indsamlingen?

DAMIFO indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for de herunder nævnte serviceydelser. DAMIFOS formål med indsamling af personoplysninger kan være et af følgende:

  • Opfyldelse af din anmodning om serviceydelser (modtagelse af nyhedsbrev)
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Re-marketing
  • Tilpasning afsamarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til DAMIFO
  • Opfyldelse af lovkrav

Listen er ikke udtømmende.

I forbindelse med afgivelse af samtykke, vil du blive oplyst om de(t) specifikke formål for behandling af dine personoplysninger.

5.1 Nyhedsbreve

Vi anvender MailChimp til at sende nyhedsbreve ud. Vi har indgået databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at personlige oplysning behandles jf. persondatalovens bestemmelser, og udelukkende benyttes til at udsende nyhedsbreve.

MailChimp opbevarer de oplysninger, du afgiver ved tilmelding. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skal du oplyse følgende oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Firma
  • E-mailadresse

Vi sender altid en bekræftelse på din tilmelding, som du skal godkendelse, inden vi kan sende dig nyhedsbreve. Alle personlige oplysning behandles jf. persondatalovens bestemmelser, og benyttes udelukkende til at udsende nyhedsbreve.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid opsige dit abonnement via linket i bunden af nyhedsbrevet.

6. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

7. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af website samt oplysninger i forbindelse med nyhedsbrevet videregives til:

Lindskov Communication - kommunikationsbureau, der varetager vedligeholdelse af vores website og nyhedsbrev. Bureauet behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysningerne anvendes til forbedring af websitet og nyhedsbrev.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

8. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

9. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til Kenneth Frederiksen, kf@damifo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

Dansk Miljøforbedring A/S
Søndre Mellemvej 9,
4000 Roskilde

Kontaktperson: 
Kenneth Frederiksen,
+45 3048 3879
kf@damifo.dk